Medit-i700

MEDIT by Etk:

дигитален отпечатър за ВСИЧКИ

С Etk и iPhysio най-достъпният скенер на пазара може да бъде интегриран във вашия бизнес на по-ниска цена и да повиши производителността ви. Тестван и утвърден от нашия отдел за изследвания и разработки, този дует предлага ненадминато ниво на производителност.

Преоткрий дигитализацията

Medit, винаги в челните редици на дигиталната стоматология, постигна решение, което подобрява изживяването на вашите пациенти. Как да разработим продукт, който надхвърля въображението на потребителите? Как да интегрирате напреднала технология за сканиране с повече от 20 години инженерен опит?

Пускане на видеото

Вярваме, че дигиталната стоматология отключва потенциала на вашата практика.

Представете си как дигиталната стоматология може да промени живота на вас, вашите пациенти и партньорите ви в лабораторията. За да направи това, Medit непрекъснато подобрява и развива своите системи за сканиране чрез актуализации на своите продукти.

Medit Plug & Scan

За разлика от повечето скенери на пазара, Medit i700 може да бъде свързан директно към компютър чрез захранващ кабел без нужда от захранващ хъб или допълнителни кабели. Тази нова функция на Medit i700 подобрява неговата мобилност и поддръжка.

Medit Link е напълно отворена система за вас.

Дигитализирайте с интелигентни функции и специализирани приложения. Подобрете преживяването на пациента при консултацията и предложете по-добри възможности за лечение. Подобрете комуникацията си с лабораториите благодарение на система, базирана на захранване в реално време.

Medit е една от най-бързите компании за предоставяне на софтуерни актуализации. Потребителите могат да получат актуализирания скенер с подобрена производителност и нови функции чрез актуализации на софтуера.